Az Iszlám Állam coming outja
2015. november 15. írta: lumens

Az Iszlám Állam coming outja

Példátlan támadássorozat érte Párizst november 13-án este, amely legalább 128 ember életébe került; a sebesültek száma 200 körülire tehető. Az öldöklés a Bataclan koncerttermében kezdődött, melynek több tucat ember esett áldozatul. A többi lövöldözés – melyek körülbelül 30 emberéletet követeltek – a tizedik és tizenegyedik kerület kávézóiban és éttermeiben történt, a Stade de France közelében pedig robbanások zaját lehetett hallani. Nyolc támadó halt meg az este folyamán, akik közül hét önkezével vetett véget az életének: felrobbantották magukat.

Az ördögi forgatókönyv

A Voltaire sugárúton található Bataclan szórakozóhely nézőterén nyitott tüzet néhány gépfegyverekkel felfegyverzett, maszkos férfi. Egy tanú vallomása szerint „Allah Akbar”-üvöltések kíséretében több tucat embert öltek meg a közel három órán át tartó túszejtés során. A rendőrségi roham éjjel fél egy körül kezdődött és egy órára vége szakadt. A halottak között volt négy támadó is.

A sugárúton egy másik merénylet is zajlott, a place de la République túloldalán. A merénylő életét vesztette.

A tizenegyedik kerületi rue de Charonne-on zajló csatajelenetben tizennyolc ember halt meg. Egy férfi elmondása szerint két-három percen keresztül hallott lövéseket, valamint pánikra utaló hangokat. „Több, vérrel borított testet láttam a földön. Nem tudom, halottak voltak-e” – tette hozzá. Szerinte egy, a Palais de la femme-mal szemben található japán kávézó és étterem volt a lövések célpontja.

A szomszédos tizedik kerületben a Bichat és Alibert utcák sarkán, a Le Petit Cambodge étterem teraszán kezdődött lövöldözés, mely újabb tizenkét halálesettel járt. „Szürreális volt, mindenki a földre esett, senki nem mozdult” – mondta egy szemtanú. „Nagyon nyugodt volt a hangulat, az emberek nem értették, mi történik. Egy lányt egy fiatal férfi tartott a karjaiban. Halottnak tűnt” – tette hozzá.

Egy másik célpont a néhány méterrel arrébb, a rue de la Fontaine au roi-n (kilencedik kerület), a place de la République közelében található La Casa Nostra pizzéria terasza volt. Egy Mathieu nevű szemtanú szerint „egy automata géppuska” volt a fegyver, amely öt ember életét oltotta ki.

A Stade de France-nál fél tízkor kezdődött a támadás, amely során három robbanás csapott zajjt a sportaréna közelében a francia-német barátságos mérkőzés alatt. Legalább négy ember meghalt, köztük a három feltételezett terrorista. Két robbantás Saint-Denis-ben történt, a rue Jules-Rimet-n: az egyik egy öngyilkos merénylő műve volt, aki belehalt rajta található robbanóöv detonációjába; a másik kiléte egyelőre ismeretlen. A harmadikra a La-Plaine-Saint-Denis-n került sor egy McDonald’s szomszédságában. François Hollande-ot – aki a stadionban tartózkodott – azonnal kimenekítették, az épület bejáratait lezárták. A meccset végigjátszották, a közönség evakuációja pedig viszonylagos nyugalomban ment végbe.

Gyász és bosszúszomj

A köztársasági elnök három napig tartó nemzeti gyászt hirdetett. A következő időszakban járőröző katonákat küldenek Párizs utcáira, illetve megerősítik az országhatárok ellenőrzését is. Utóbbi várhatóan egy hónapig fog tartani a klímáról szóló konferenciára tekintettel, melynek Párizs ad otthont november 30. és december 11. között.

Az intézkedések mindemellett az államfő által szombaton bejelentett szükségállapot részét képezik. A szükségállapot egy, a normál és a rendkívüli állapot közti helyzet, amely megerősíti a közigazgatási hatalomgyakorlást. Olyan különleges esetekben hirdetik ki, mint amilyen a péntek esti merényletsorozat is. Csak törvényhozással lehet tizenkét napnál több időre meghosszabbítani.

A közegészségügyben életbe léptették a „fehér terv” névre hallgató készenléti állapotot, amely kiterjed a kórházakra, a sürgősségi szolgáltatásokra és a közegészségügy minden további szereplőjére is. A párizsi rendőrség felszólította a városi lakosságot, hogy a lehető legkevesebbet tartózkodjanak az utcán. Számos nyilvános helyek bejelentette, hogy szombaton, vagy éppenséggel egész hétvégén zárva tartanak.

Hollande „egy terrorista hadsereg háborús tetteként” említette a péntek éjjeli mészárlást, valamint egységre és hidegvérre szólított fel. „Franciaország könyörtelen lesz” mindenhol, a határokon belül és kívül is – tette hozzá.

Előrelátó specialisták, megkésett megoldások

„Közelebb vagyunk a következő merénylethez, mint a legutóbbihoz” – állította a specialisták egyetértésével október végén egy, a rendőrség vezető tisztségviselője. A Charlie Hebdo és a l’Hyper Cacher elleni párizsi támadás óta jelentősen átalakították az antiterrorista eszközrendszert. Az Iszlám Állam céltudatosságának és a radikális iszlamisták kiszámíthatatlanságának ismeretében egy rendőr vagy akár a belügyminiszter sem gondolta soha, hogy „nincs kockázat”. Január óta öt terrorista aktában fedezték fel a Franciaország – azon belül például koncerttermek – elleni csapásokra vonatkozó terveket.

A párizsi merényletek egy hónappal a hírszerzési törvény intézkedéseinek hatályba lépését követően történtek. Ide sorolható számos speciális nyomozási technika engedélyezése, például a privát helyek hangosbemondóval való ellátása és jelen idejű informatikai megfigyelés is. A rendszer hatékonyságát egyelőre nem lehet megítélni.

Coming out – coming soon

Szombat reggel az Iszlám Állam nyilvános közleményében vállalta a felelősséget a merényletekért:

„Az Igazán Irgalmas, a Nagyon Irgalmas Allah nevében:

A Legmagasságosabb Allah azt mondta: és azt gondolták, hogy az erődjük megvédi őket Allahtól. De Allah onnan ment hozzájuk, ahonnan egyáltalán nem várták, és rettegést (terrort) vetett a szívükbe. A maguk által épített házaikat saját kezükkel és a hívők kezei által rombolták le. Vonjátok le a tanulságot, ó ti, akik tisztánlátással vagytok megáldva. 59. Szúra, 2. vers (a szerző fordítása)

Egy szent támadásban, melyet Allah mozdított elő, a Kalifátus hívő katonáinak egy csoportja, akiknek Allah hatalmat és győzelmet adott, az irtózat és a perverzitás fővárosát tűzték ki célul, azt, amely a kereszt lobogóját viseli Európában, Párizst.

Egy csoport, amely megvált itteni életétől, elindult az ellenség felé, Allah ösvényén keresve a halált, segítségül hívva a hitüket, a Prófétát és a szövetségeseiket, hogy megalázzák ellenségeiket. Allahban szavahihetővé váltak, annak tartjuk őket. Allah az ő kezük által hódította meg, és az ő kezük által vetett félelmet a keresztények szívébe a saját földjükön.

Nyolc robbanóövet és karabélyt viselő (férfi) testvér a francia főváros szívében található, gondosan, előre kiválasztott helyszíneket jelölték meg célpontként, a stade de France-ot a keresztény Franciaország és Németország meccsén, ahol az ostoba François Hollande asszisztált, a Bataclant, ahol bálványimádók százai gyűltek össze a perverzitás ünnepére, és más célpontokat is a tízedik, tizenegyedik és tizennyolcadik kerületekben, mindezt egyidejűleg. Párizs rengett a lábuk alatt, az utcái kiegyenesedtek előttük. A támadások eredménye legalább 200 keresztény halott, és még több sebesült, a dicséret és az érdem Allahé.

Allah elősegítette a testvéreink munkáját és megadta nekik azt, amit reméltek (a mártírságot), beindították a robbanóövüket az istentelenek között, miután elhasználták a lőszerüket. Fogadja őket Allah a mártírok között, és engedje meg nekünk, hogy kövessük őket ebben! És Franciaországnak és azoknak, akik az ő útján járnak, tudniuk kell, hogy az Iszlám Állam fő célpontjai maradnak, és továbbra is érezni fogják a halál szagát, amiért keresztes hadjáratot folytattak, és meg merték sérteni a Prófétánkat, és azzal hencegtek, hogy legyőzték az Iszlámot Franciaországban és megverték a muzulmánokat a Kalifátus területén a repülőikkel, amelyek haszontalannak bizonyultak Párizs büdös utcáin. Ez a támadás csupán a vihar kezdete és egy figyelmeztetés azoknak, akik készek gondolkozni és levonni a tanulságot.

Allah a legnagyobb. Márpedig Allahé a hatalom, ahogyan a követeié és a benne hívőké is. De az alattomosak ezt nem tudják. 63. Szúra, 8. vers (a szerző fordítása)

Funcs Fanni

További írásaink megtalálhatóak a lumens.hu-n, illetve Facebook-oldalunkon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lumens.blog.hu/api/trackback/id/tr658079300

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem vagyok téliszalámi! 2015.11.15. 13:37:03

Nem vagyok se téliszalámi, se párizsi. Manapság, amikor erősödik a harc az egymást kiirtani szándékozó debil liberális európaiak és debil iszlamista arabok között, hová álljon a csendes többség, mely egyformán elítéli mindkét oldalt? Természetesen se...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dacia Dubstep 2015.11.15. 11:08:51

primitív vademberek. az iszlám középkori babonák katyvasza. károkozásban talán csak a kereszténység mérhető hozzá.

-JzK- 2015.11.15. 11:48:52

Miért nem beszél egyetlen balfasz nyugati állam- ill. kormányfő sem a lényegről, vagyis hogy ebből az egészből az következik, hogy ezek az emberek nem tartoznak ide, sőt általában az etnikailag-kulturálisan idegen népelemek vegyülése nem szerencsés. Ergo azonnal meg kell kezdeni a füstösök, muszlimok tömeges deportálását Európa területéről. Eleve egy jó részének nincs is semmiféle státusza, vagy akinek van is állampolgársága, azt is meg lehet fosztani nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva.

Ha rajtam múlna, az Európai Unió alkotmányának legelső paragrafusa úgy kezdődne, hogy Európa területén csak fehér-keresztény ember tartózkodhat.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.15. 12:14:53

Ballibek nehezen fogják fel, amit közíróként kötelességem a világ tudomására hozni, hogy ők segítik az imperialista tőkepénzeseket szembefordulni a nemzetmentő kormányukkal, amelyik az ország eladását akarja megakadályozni.
A liberálisokkal szembeforduló Putyinnal való barátság és szövetség csípi legjobban a gazdasági gyarmatosítást fejükben forgató imperialisták szemét, akiket csak a bankszámláik hizlalása érdekli. Nekem a közírónak a világ tájékoztatása a dolgom, amellyel a szabadkőműves összeesküvést leplezem le.
Hősies küzdelmemet csak a megalkuvást nem ismerő Orbán Viktor hívei értékelik, de majd a világ is fel fogja ismerni közírói munkásságom.

Proud Mary 2015.11.15. 12:31:35

ez a levél hazugság, az összes migráns agysebész és atomtudós.

Netuddki. 2015.11.15. 12:40:38

Allah, ja, persze. Veszélyes bűnözők ezek, semmi több. Gyártottak egy ideológiát a bűncselekményeikhez és a droidjaiknak, közben meg élnek mint Marci hevesen, kaja, pia, kábítószer, nők, háborúsdi. Mind egy szálig ki kell irtani őket, mint a csótányokat. Nem bosszúból, megelőzésképpen. Mert amíg lesz egy is belőlük, bármikor lehet hasonló terrorcselekményekre számítani.

Netuddki. 2015.11.15. 12:42:45

@Proud Mary: Hát, te se vagy egy agysebész tolvaj orbánköcsög...

Netuddki. 2015.11.15. 12:44:10

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: Látom már teljesen elmentek otthonról nálad ürükém. Menjél, keress egy állatorvost!

jágör68 2015.11.15. 13:01:56

Mivel az ISIS egy CIA- projekt, ezért ez akció ....
A helyes megfejtők között Udo Ulfkotte Megvásárolt újságírok c. könyvét sorsoljuk ki.
A 2.helyezett díja:
Paul Craig Roberts Amerika elveszett- 9/11-től a Rendőr/ Katonaállamig c. könyve

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.11.15. 13:11:00

Még két tény, amit nem szabad elfelejteni:
- a németek pár napja lekapcsoltak egy Párizsba tartó terroristát, akinek a kocsija teli volt lőfegyverekkel és robbanószerekkel, erről értesítették a franciákat
- a közelgő ENSZ klímakonferencia miatt elvileg már emelt szintű biztonsági intézkedések voltak Franciaországban

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.11.15. 13:13:19

@Dacia Dubstep: A kereszténység már rég kinőtt a középkorból, de ezek az iszlamista állatok még ott élnek...

Proud Mary 2015.11.15. 13:27:23

@bértrollbosszantó_kovi1970: 2015.11.15. 12:42:45

milyen cizellált vagy ma is te szerencsecsomag, megbasztak végre? még egy ilyen cikkbe is belecsempészni egy kis orbánozást, igazi agyamputált vagy

steery 2015.11.15. 13:31:06

Mekkora buli lenne, ha a szokásától eltérően ezúttal Allah is nyilatkozna az ügyben és elmondaná, mit gondol ő maga, személyesen az itteni dolgokról. Függetlenül attól, hogy a teremtményei milyen dumákat adnak a szájába. Mondjuk meghekkelné a netet meg az összes TV csatornát és egyszerre, a világ minden képernyőjén megjelenne és elmondana egy pár perces nyilatkozatot.
Vajon mit mondana? És utána mi történne? Abbamaradna a háborúzás vagy még jobban föllángolna?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.11.15. 13:50:19

@Proud Mary: az egyik orbánozik a másik ballibezik. Egykutya.

csak egy néző 2015.11.15. 14:35:29

@jágör68:
Ne felejtsd ki a díjak közül Udo Ulfkotte magyar alteregójának Stanyecli elvtárs Világ Panoráma című műsoros kazettáit és Bogár Laci bácsi professzor (haha) műveit sem kisorsolni.

Dacia Dubstep 2015.11.15. 15:07:10

@Online Távmunkás: ez így van. a keresztes hadjáratok, az inkvizíció már nem divat. (a pedofil, pederaszta papok ugyan még nyomulhatnak de isten a maga képmására teremtette őket is, így gondolom elég, ha kenyérrel megdobjuk őket.)
de ez a radikális iszlám a ma, a holnap, a jövő problémája. odafönt űrhajók vannak, nem mennyország, lent meg bányászok és nem pokol, de mindenki azt csinál, abban hisz amiben akar, amíg a másik ember szabadságát nem korlátozza. ezek a tömeggyilkos állatok viszont visszarántanák a világot a középkorba.(nyilván akkor meg jön megint a keresztes hadjárat meg az inkvizíció, szóval duplán megjárjuk)

vénkujon 2015.11.15. 16:01:45

befizetett adómmal nemcsak orbinak szeretnék kedvezni, hanem szívesen küldök lóvét egy-két töltényre is, amit megfelelő szakemberek korrektül belehelyeznek majd ezekbe a kecskebaszókba. remélem, hogy tállai bubu olvassa majd soraimat, és továbbküldi froncsijaimat a megfelelő helyre.
most pedig visszamegyek a kedvenc fotelomba és tovább veregetem a faszomat+fingorászok ahogy szoktam

mortullus 2015.11.15. 16:52:08

@IKDFA: " Ja és aki a közel-keleletre ad el fegyvert azt ugyanúgy kezelni mint a terroristákat."

Tehát akkor most nyírjuk ki a teljes francia kormányt és Hollande államfőt is?

csak egy néző 2015.11.15. 17:24:10

@IKDFA:
"Az eltűnt magyar T-72-es tankok nyomában
Terroristák kereszttüzében találtam rájuk"

victorism.blog.hu/2015/09/05/az_eltunt_t-72-es_tankok_nyomaban

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.15. 17:32:15

@bértrollbosszantó_kovi1970: @Kormánymeghízott Államcickány Úr: Látom rosszul viselitek sikeres közírói munkásságom, amivel a ballibek által támogatott imperializmus terjedését akadályozom meg sikerrel.

2015.11.15. 17:41:02

@steery: most van csak szükség igazán a telepatikus képességeidre. Sok problémát megoldana. Miért nem ajánlod fel a segítséged a rendőrségnek? És miért hagynak cserben minket ilyenkor a szürkék és a reptiliánusok?

csak egy néző 2015.11.15. 17:49:20

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
" sikeres közírói munkásságom, amivel a ballibek által támogatott imperializmus terjedését akadályozom meg sikerrel."
Baszki birkapásztor, nincs egy állatorvos a közeledben, aki megvizsgálna?

i.ytimg.com/vi/8hwJ4Wx_XYo/hqdefault.jpg

bkkzol 2015.11.15. 17:52:40

Hogy működhet az Iszlám állam illetve a hasonló szervezetek? Ki veszi meg tőlük az olajat, műkincseket...? Milyen bankokon keresztül intézik ügyeiket? Milyen fegyverekkel harcolnak? Honnan? Honnan használhatják az internetet? Hol a szerver?

paveway 2015.11.15. 18:36:12

@bkkzol: Na, ezeket a kérdéseket feltehetnék végre a döntéshozók is.

BiG74 Bodri 2015.11.15. 18:40:50

Azért nem gondoljátok remélem, hogy ez az iszlámállamosdi működhetne, ha a most felháborodott és gyászoló országok összefognának és odacsapnának.
Ez az "állam" valakik jóindulatát élvezik, és ezáltal tudnak ilyen nyugodtan meglenni.

ferinek nem 2015.11.15. 19:07:21

a terror szervezett, arctalan és elszánt, éppen ezért a védekezés ellene, a megelőzése lehetetlen

bElannaTorres 2015.11.15. 19:17:47

babonás buta, tesztoszterontúltengéses állat szintjén létező férfiak ezek. és bazd ezek szaporodnak úgy mint a nyúl, nyilván mert erre még van elég eszük, többre nem.

sto 2015.11.15. 20:37:56

az USA-nak szokása ilyen félkegyelműeket felfegyverezni és felhasználni a piszkos munka elvégzésére, az al-Kaidat is ők pénzelték fegyverezték fel a szovjetek fárasztására Afganisztánban, Szaddam Husszein is félig bolond volt, de neki is ők adtak fegyvereket az Irán elleni háború megvívásához, itt most az oroszok emberét, Assadot akarták eltenni láb alól valamint Szíriát felszámolni, törzsi harcok színterévé változtatni, a törökökkel együtt ügyesen hagyták ezeket a barmokat randalírozni, mert a célnak megfeleltek, de ahogy az lenni szokott megint kifutottak a sátán barmai az ellenőrzés alól, elszabadultak és most nagy a baj.

aki látta a google earth felbontását az láthatta, hogy ott bizony az autók és néhol, emberek is látszanak, bizony a katonai műholdak egy nagyságrenddel többet tudnak annál amit mi látunk, mivel Szíria egy sivatag, sok felhő és eső nincs, erdők sincsenek az utolsó toyota pickup és trabant is követhető, a kereskedelem és más dolog is látszik és még nem szóltam a drónokról se.

na ki hiszi, hogy nem lehet ellehetetleníteni és kilőni a pár ezer idióta ISIS tagot ilyen terepen 4 év alatt a meglévő technológiával ?
egyszerűen egyik oldalra oda kell állítani a kurdokat, hogy kezdjék lőni, aztán aki visszalő azt drónról, hátulról akárhonnan elintézni, mikor túlerővel szemben hátrálni kezdenek, csak azt kell megnézni, hogy ki hátrál, ki van mozgásban, nyugodtan le lehet szedni, 99% hogy isis majom.
amikor kiverik őket a városból akkor hova büdös francba tudnak felszívódni, max 2-3 út vezet a sivatagban, nulla fedezék van, hogy marad életben egyetlen isis harcos is ott?
nyilván nem akarták megsemmisíteni őket.

egyszerűen taktikáznak a disznók, mert azok, hagyják az állatokat hogy pusztítsanak.

kvadrillio 2015.11.15. 21:05:41

..és mijafaszt akar ez az IÁ TIRANÁban...., kecskét baszni ???

kvadrillio 2015.11.15. 21:12:15

IZRAEL SEGÍT...
Az izraeli titkosszolgálat segíti a párizsi támadás szálainak felderítését - 11:59
Izrael titkosszolgálati információkkal árasztotta el a franciákat az utóbbi huszonnégy órában" - hangsúlyozta Benjámin Netanjahu.Egy magas rangú tisztviselő szerint a párizsi merényletekben érintett szervezetekről és emberekről osztotta meg információit Jeruzsálem Párizzsal.
"Izraelnek titkosszolgálati értesülései vannak. Nem vagyunk éppen jelentéktelenek ezen a területen, és a birtokunkban lévő tudást megosztjuk Franciaországgal és a többi érintett állammal" - mondta korábban Netanjahu a párizsi vérfürdő után, a külügyminisztériumban megrendezett eligazításon."Ez az Iszlám Állam és általában a szélsőséges iszlám terror elleni együttműködés fontos része. Több úton is együttműködünk, de ezeket most nem ajánlatos részletezni" - tette hozzá az izraeli kormányfő.Az egyik rádiócsatorna szerint Jeruzsálem Szíriában és Irakban működő fegyveres csoportok megfigyeléséből származó titkos tudását adta át.Izrael előzetes információval nem rendelkezett a péntek esti támadásról, de azt követően órákon belül megosztotta az akciót végrehajtó több fegyveresről szerzett információit - állította a helyi kettes kereskedelmi tévécsatorna egy meg nem nevezett magas rangú tisztviselőre hivatkozva.A tévé hírei szerint az izraeli titkosszolgálat egyértelmű operatív kapcsolatot lát a francia fővárosban és a csütörtökön Bejrútban végrehajtott merényletek, valamint az október végi orosz gép Sínai-félsziget feletti felrobbantása között. A katonai rádió úgy tudja, hogy az izraeli kémszolgálatok megfigyelés alatt tartják Szíriát és Irakot, az Iszlám Állam területeit, ami információk gyűjtését eredményezhette a Párizsban lecsapó szervezetről.Egy nyugati diplomata tavaly azt állította, hogy Izrael olyan információkkal látja el az Egyesült Államokat és az Iszlám Állam ellen harcoló szövetségeseket, amelyeket nemzetközi utazási adatbázisokból szerez, ezek olyan nyugati polgárok útját rögzítik, akik gyaníthatóan az iszlamista felkelőkhöz csatlakoztak.(MTI)
Cikk küldése e-

Kono 2015.11.15. 22:14:36

Nem lehet összemosni a kereszténységet az iszlámmal.
Az utóbbi események azt bizonyítják, hogy nagyon nem mindegy, hogy muszlim mártír, vagy keresztény mártírról beszélünk.
Utóbbi kategória az egyiptomi koptok, akiket lefejeztek. Ők meghalnak a hitükért, nem ölnek miatta. Ezt nem hallhatod egy muszlim fundamentalistától:

www.youtube.com/watch?v=-yCmnyzYeW8

Elhiszem, hogy sok ateistát alig várja, hogy rúghasson egyet a vallásos emberekbe, de lépjen túl a saját ostobaságán, és tájékozódjon előbb.

Ejjnye Bejjnye 2015.11.15. 23:15:53

@bkkzol: Nem tudom, ugyanarra gondolunk-e, de ha valakiknek kellett egy globális ellenségkép, mivel ezek a valakik nem bírnak el az ellenségükkel, akkor lehet, hogy beugrasztják az egész világot a saját háborújukba? A többség elvégzi a kisebbség munkáját? Zseniális projekt, csak mindenki szív vele.

fehérfarkas 2015.11.16. 00:07:41

Nagyon jó, hogy beidézték azt a szúrát, csak éppen hozzátehetnék azt is, amivel kapcsolatban lett kinyilatkoztatva, amiről szól. Arról nem is beszélve, hogy az ISIS és vezetője Istennek képzeli magát. És behelyettesíti magát a szúrában szereplő Istennek. De ez minden szélsőségessel előfordul, hogy magát istennek, vagy Isten által vezéreltnek képzeli, és azt hiszi mindig mindent akkor és úgy csinál Isten, ahogyan ő akarja.
Az meg sem fordul az ISIS-esek és a vezetőjük fejében, hogy mi van akkor, ha Isten nem a párizsi merényleteket akarta, hanem a csütörtöki eseményt, amikor a kurdok elvágták az ISIS iraki és szíriai összekötő útvonalát?
A további hazugsága és a Korán kiforgatása az ISIS-től, hogy a Koránban a keresztények és a zsidók a könyv népei, akiket a muszlimoknak védeniük kell. Csak akkor harcolhatnak ellenük, ha azok rájuk támadnak, vagy elárulják őket (mint pl. amikor az egyik szövetséget kötött zsidó törzs a szövetség ellenére elárulta Mohamedet és társait a mekkai pogányoknak, és a mekkaiak a muszlimok egy részén éjszaka rajtuk ütöttek és lemészárolták a táborban levő muszlimokat). De akkor is csak a fegyveres katonák ellen harcolhatnak. A nők, civilek, idősek, gyermekek elleni harc tiltott.
Aztán a harmadik félremagyarázás az öngyilkos merénylet. Az iszlám kifejezetten tiltja az öngyilkosságot. Egyedül Isten döntheti el kinek mikor jött el az órája. Ember nem veheti kezébe a saját halálát, mert akkor Istennek képzeli magát, és azt csinálja ami egyedül Istennek a joga. Ennek a következménye pedig a Pokolra kerülés az iszlám szerint.
Ráadásul az ISIS vezetője képzeli magát Istennek és dönti el kinek mikor jött el a halálának ideje. Ha fegyverek és gyilkosság helyett a Koránt, a hadíszokat és a tefszíreket (Korán magyarázatok) tanulmányozná, akkor megpróbálna tisztességes, erkölcsös életet élni nehogy a Pokolba kerüljön. Már amennyiben tényleg hisz az iszlám vallás tanításaiban.

Ja, az meg külön képmutatás az ISIS-től, hogy a muszlim nőket szexdzsihádra (az iszlám civilizáció 14 évszázada alatt ilyen kifejezése egészen 2013-ig nem létezett) hívja, vagyis prostítúcióra, és az ISIS tagjait is prostítúcióra meg striciskedésre bújtja fel, hogy a hozzájuk csatlakozott nőkkel szabadon szexelhetnek, meg az elfoglalt területek nőit szexrabszolgának használhatják (itt a stricik azok az ISIS-esek, akik elosztják a nőket, hogy kinek melyik jut), és eközben az ISIS-esek és vezetőjük nevezi Párizst az erkölcstelenség és a fertő hazájának.

Ezek nem muszlimok, hanem emberalatti véglények, akik saját perverz vágyaikat élik ki, mert baromi sok fegyverhez jutottak. Annyira muszlimok ők, mint Kano meg a Lord Resistance Army keresztény: semennyire. A vallással csak takaróznak, de közben annak tanításait kiforgatják, félremagyarázzák, meghamisítják.

fehérfarkas 2015.11.16. 00:15:39

Ja, az meg a slussz poén, hogy az ISIS vezetője a keresztényeket bálványimádózza le. Eldönthetné végre, hogy keresztényekről a Könyv népéről van szó, vagy bálványimádokról (vagyis pogányokról). Az iszlám vallás szerint a kettő nem egyenlő egymással.
Vagy a szíájénál és a moszadnál csak ennyire futotta az Abu Bakr al-Baghdadi álnevű (ugyanis nem ez a valós neve, ahogy az Ibrahim kalifa is csak egy álneve) fickó ideológiai kiképzésekor, mert inkább a gyilkolást, kínzást, harci stratégiákat tanították meg neki?

Kíváncsi lennék azon országok listájára, amelyeknek az ISIS az elfoglalt olajkutakból olajat adott el.
(ahogyan Líbiában is vannak érdekességek, hogy európai tankerhajókat nemcsak az ENSZ által elismert kikötőbe láttak befutni, hanem a terroristák által uralt kikötőbe is)
Nem biztos, hogy a rezsicsökkentés legjobb módja az, ha terroristáktól vásárol a Nyugat olcsó olajat.

Tisztességes Természettudomány 2015.11.16. 00:32:49

Allah a legnagyobb... csaló
"Derék harcosai" pedig már a patásördög üstjében főnek, és szó nincs 72 szűzről. Ez van, benyeltétek a kamut, viseljétek a következményét.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.16. 09:28:29

@fehérfarkas:

Hát most jól megmondtad az ISIS-es mnuslim terrorsitáknak a frankót.
Szerintem holnap befalcolnak, ha elolvassák, hogy ideológiailag nem megalapozott a gyilkolászások világ szerte, avagy a nők megalázása.

A valóság ezzel ellentétben az, hogy az ISzlám állam terroristái a muszlimok soraiból kerülnek elő.
Ugyanúgy az őslakos Szíria muszlimok közül, ahogyan az Európában élő másod és haramad generációs muslimok közül.
És ezek a muszlimok minden körülmények közül hisznek a korán tanításainak.

Annak a koránnak amely kerek perec leírja, hogy mi gyaúrok, kihasználhatóak, becsaphataóak, és Allah akarata szerint bármikor feláldozhatóak, meggyilkolhatóak vagyunk.

Azt javaslom nézz szembe a valósággal.

Amíg a muszlimok közöttünk élnek, addig mindig lesz néhány muszlim terrorista, mely százakat mészárol le barátaink, gyermekeink, honfitársaink közül.

2015.11.16. 09:38:38

Nem vagyok egy nagy konteós fanatikus de az tényleg érdekes, hogy itt megint megy a birka nép feltüzelése vallási alapon, plusz a rendőrállamok építgetése. Ha erre meg Putyin az alternatíva akkor elég szarul állunk.

Yorgi! 2015.11.16. 10:25:43

Mégis miféle istenük van ezeknek, amelyik azt tanítja, hogy el kell pusztítani mindenkit, aki nem olyan mint ők!?

Barbár állatok ezek, nem emberek. Emberek nem gyújtják fel élve, nem fojtják vízbe, nem dobják le az épültet tetejéről és nem hajtanak át tankkal a másikon! A keresztények több száz éve rájöttek arra amire ezek soha nem fognak: nem ölünk senkit meg egyetlen vallás nevében sem!

Merkel lelkén szárad az összes halott. Wilkommenpolitik! Na persze! Itt az eredménye, tárt karokkal várta, sőt hívta a moszlimokat! ÉBRESZTŐ!

jágör68 2015.11.16. 11:05:46

A NATO- Pentagon- CIA nem most játssza el először hamis zászlós terrorakcióját

shows.howstuffworks.com/stuff-they-dont-want-you-to-know/stdwytk-operation-gladio-video.htm

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.16. 11:11:37

Drága lumens, mi volt ennek a posztnak az értelme? Meglovagolni az eseményt?

Mert semmi mást nem tettél, mint leírtad azokat az eseményeket, amelyeket már korábban is mindenhol lehetett olvasni. Semmi sajátot nem tettél hozzá.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.16. 11:15:30

@BiG74:

Mai hír volt a Zindezen, hogy Franciaország kíméletlenül bosszút állt a merényletekért: 20 bombát ledobott az IS-re. Talán pár kecskét sikerült is megsemmisíteni.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2015.11.16. 11:31:07

@Kormánymeghízott Államcickány Úr: trollkodik, bár az eredeti Birca se szokott sokkal értelmesebbeket nyilatkozni ilyen ügyekben :D

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2015.11.16. 11:32:30

@-JzK-: el is költöznék a picsába, sose veszek fel semmilyen vallást és náci birodalomban se akarok élni.

fehérfarkas 2015.11.16. 12:11:19

@Ballib Cenzúra:
Nem nekik mondtam meg a frankót. Nekik nem lehet. Ők agyatlan befanatizált emberalatti véglények. Ők egy szakácskönyvet is harci útmutatóként értelmeznek, mert olyan dolgok vannak benne mint: szúró és vágó eszközök (kések, nyársak, klopfolók, bárdok, jégcsákány), forró égető dolgok (forró olaj, forró víz), tűz, égetés, megnyúzás, bőrlenyúzás, stb...

Ez a komment azoknak szólt, akik az iszlám vallást az ISIS-szel a és a terroristákkal azonosítják, hogy nincsen igazuk.

I_Isti 2015.11.16. 12:51:02

@fehérfarkas: "Ők agyatlan befanatizált emberalatti véglények."
Mi tette őket ilyenné?

mortullus 2015.11.16. 14:06:37

@fehérfarkas: Örülök, hogy vannak még józan emberek a magyar blog-, és kommentszférában.
Iszlám nem egyenlő öldöklés és pusztítás. az iszlám nem egyenlő a terrorizmussal.

steery 2015.11.16. 16:00:01

@retrovírus: Eszemben sincs ilyen ostobaságot csinálni. Ha ugyanis eredménnyel járok, rám fogják, hogy vannak terrorista kapcsolataim és tőlük tudom a dolgokat. Ha kudarcot vallok, akkor meg elhajtanak a francba. Ha kiderül, mit tudok, én is terrorista célpont leszek és életem végéig védelemre szorulok, mint Rushdie, a költő. Ez egy olyan játék, amiben az nyer, aki nem vesz részt benne.

fehérfarkas 2015.11.16. 17:48:59

@mortullus: "Örülök, hogy vannak még józan emberek a magyar blog-, és kommentszférában.
Iszlám nem egyenlő öldöklés és pusztítás. az iszlám nem egyenlő a terrorizmussal. "

:)

Van egy blog, amelyen pár cikk a Közel-keleti civilizációkról szól, hogy jobban megértsük őket.
magan-galaxis.blog.hu/2015/11/05/felvezeto_a_kelet_vilaga
magan-galaxis.blog.hu/2015/11/12/megerteni_a_kozel-keletet_1_resz
magan-galaxis.blog.hu/2015/11/12/megerteni_a_kozel-keletet_2_resz

bkkzol 2015.11.18. 06:15:29

@mortullus: igen. nem egynlő. csak megközelítik az egyenlőt. valószínű több száz éppelméjű muszlim is élhet a világon... csak rossz az arány.
süti beállítások módosítása